dr Franje Račkog

30 51300 Fužine

Fužinarska kuća

Croatian Shire

098 274 143

8 - 22

SMJEŠTAJ ZA ŠKOLSKE GRUPE

U predivnoj idili Gorskog kotara Fužinarska kuća je idealno mjesto za kampove i skole u prorodi. Uz domaću hranu i veliko iskustvo u radu s djecom nas objekt s velikim dvorišrem osigurava siguran i domaćinski smještaj djeci. Pregršt aktivnosti se nalazi u blizini kao šetnje po prirodi i uz jezera, adrenalinski park, kaubojski grad Roswel, izlet do špilje vrelo, vožnja vlakicem te uvečer organizacija logorske vatre u nasem dvorištu te sala za aktivnosti za disco party i druge radionice. U bližoj okolici mogu se organizirati i druge radionice specifične za Gorski kotar kao radionice za najmladje u Delnicama Popovicev mlin te izletiste sa srnama i jelenima Šumska bajka.

SMJEŠTAJ ZA SPORTSKE GRUPE

Fuzinarska kuca je idealna i prepoznata lokacija za pripreme sportskih klubova. U blizini se nalazi skolska dvorana i nogometni teren te sporti tereni za tenis i kosarku - sportski centar Gorica, koji se mogu unajmiti za potrebe vase kluba. Na nadmorskoj visini od 780 metara sportske aktivnosti u prirodi, biciklisticke i planinarske staze daju pregrst mogicnosti za sportske aktivnosti Vase grupe.

SMJEŠTAJ OSTALE GRUPE

Nasa Fuzinarska kuca je specijalizirana za rad sa grupama. Kroz cijelu godinu i sve sezone puno grupa je prepoznalo nas domacinski pristup rada te intimnost prostora kojeg nudimo. Ovisno o velicini grupe preferiramo da nas objekt bude lokacija u kojoj nasi gosti uzivaju u privatnosti smjestaja kojeg nudimo za njihove seminare i ostale aktivnosti. Uz restoran zatvorenog tipa samo za grupe nudimo i salu od 70 m2 za dnevne i vecernje aktivnosti.

NAJAM OBJEKTA

Ukoliko želite iznajmiti objekt za neki Vaš događaj, molimo pošaljite nam upit sa željenim terminom te brojem ljudi. Također Vas molimo da napomenete ako trebate neku dodatnu uslugu.

Zahvaljujemo

Kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku.